Ik help jou verbinden.

Connect - Feel - Express - Heal

Schrijven - Dansen - Lichaamsbewustzijn - Meditatie - Tao-oefeningen


Welkom bij Soul-connecting Academy. Hier vind je bijzondere cursussen, workshops en retraites, online and live, die je opnieuw verbinden met je essentie, je levenskracht en je creativiteit. Transformerend werk dat je blij maakt!

Het online aanbod ben ik volop aan het uitbouwen, en ook het live aanbod is steeds in beweging.

Kom dus regelmatig een kijkje nemen, of als je wil, kun je je aanmelden voor mijn tips en inspiratie voor een creatiever, blijer, meer verbonden leven.

De eerste online cursus ‘In tien weken naar je eerste kinderboek’ is nu beschikbaar!

Droom je van je eigen kinder- of jeugdboek, vraag dan jouw gratis exemplaar van mijn e-boek 'In zeven stappen naar jouw authentieke kinderboek' aan.

Warme groet, Agatha

Hoi, ik ben Agatha.


Ik neem jou graag mee op een reis naar binnen zodat je kunt voelen en expressie geven aan wat daar leeft. Creativiteit helpt je binnen en buiten te verbinden en het leven te creëren waar je ziel naar verlangt!

'Als ik jouw essentie in één woord zou moeten vatten, zou het eerlijkheid zijn' zei een vriendin ooit over mij. Ik inspireer mensen om zichzelf beter te leren kennen en van daaruit eerlijker te leven. Dat betekent voor mij echte vrijheid. Het vraagt moed, maar geeft veel voldoening. Mijn eerlijkheid is zacht, openend en ontwapenend. En tegelijk confronterend en transformerend. Het is mijn grootste kracht, in het leven en in hoe ik werk.

Als kind al was ik eigenwijs, zorgzaam, creatief en hooggevoelig. Leven in België kostte me moeite door de drukte, het lawaai, het snelle levensritme. In 2015 besloot ik in Spanje te gaan wonen, op zoek naar stilte, ruimte en zon. Weg van de vele prikkels, dichter bij mezelf.

​Ik geloof in de scheppende kracht van schrijven. Schrijven kan op elk vlak je leven veranderen. Je creëert je eigen werkelijkheid en je ontdekt jezelf.

Onder mijn Vlaamse naam Aag Vernelen schreef ik meer dan 45 kinderboeken en vertaalde en bewerkte ik meer dan 100 kinderboeken.

Momenteel schrijf ik aan mijn eerste boek voor volwassenen, gebaseerd op mijn relatieverleden met narcistische mannen en hoe dat voor mij de motor was voor het helen van oude trauma’s en het begin van diepe zelfliefde.


Als creatieve coach combineer ik een sterke schrijftechnische kennis met een scherpe intuïtie en een diepe nieuwsgierigheid voor al wat menselijk is. Wat deelnemers vooral in me appreciëren is de warme, accepterende aandacht die ik elk van hen geef. Zo creëer ik een uitnodigende ruimte waarin talenten en innerlijke schoonheid volop kunnen openbloeien.

De laatste jaren ontdekte ik de kracht van Taoisme en dans voor het creatieve proces. Van daaruit ontwikkelde ik mijn eigen methode: earth-body writing. Earth-body writing is een concrete, praktische methode die de creatieve energie wakker maakt en volop laat stromen door het lichaam te activeren en in te pluggen op de voedende energie van de aarde.

Als Vallei-coach ben ik goed opgeleid en getraind in de technieken van het vallei-orgasme en enthousiast en gedreven om de taoïstische wijsheid over liefde, relaties en seksualiteit te verspreiden. Het is deel van mijn missie om het bewustzijn te verspreiden dat jouw seksuele energie hetzelfde is als je creatieve energie en dat je kunt leren hoe je die energie kan aanwenden voor het creëren van een gezond, blij, creatief leven.

Als schrijfster en creatieve coach weet ik hoe belangrijk seksuele energie is voor de creativiteit.

Seksuele energie IS creatieve energie. Het is de energie waarmee je babies maakt… en verhalen schrijft.


Achtergrond

Master bio-ingenieur, bachelor psychologie, Integrale en Multidimensionele Psychologie (vierjarige therapieopleiding), Voice Dialogue Facilitator, Vallei-coach, Taotraining, Holistic Dance Language Training bij Zola Dubnikova.

WAT ZEGGEN MIJN DEELNEMERS?


"Door een inleidende opdracht kwam er een verhaal boven waar ik vier jaar geleden een punt achter had gezet en dat lag te verstoffen in een kast. Door jouw oefeningen en feedback ging het verhaal opnieuw stromen, kreeg het bestaansrecht. Je haalde eigenlijk uit mij wat er al zo lang klaar zat…een literaire vroedvrouw bijna, haha…Ongeveer 7 maanden later was mijn manuscript klaar en snapte ik ook waarom ik dit verhaal moest schrijven en voor wie. 

Het belangrijkste dat ik geleerd heb is dat ik wat meer mag geloven in mezelf, dat wat ik schrijf fijn is om te lezen…die aanmoediging had ik wel nodig. Ik ben veel meer gaan schrijven, ik wil er echt voor gaan."

Hanneke Van de Kerkhof

www.missbluesky.be

Earth-body writing: aard je lijf en schrijf

Ontdek...

· hoe je je creativiteit kan laten stromen als nooit tevoren

· hoe je lichaam je creatieve proces kan ondersteunen

· hoe je voor jezelf een veilige, inspirerende plek maakt om te schrijven en te creëren

· hoe schrijven je kan helpen jezelf diep te leren kennen

· hoe schrijven blokkades en beperkende gedachten kan transformeren

· hoe schrijven je creativiteit kan herstellen in alle aspecten van je leven


The Heart of Creation: Schrijfweken voor vrouwen


Enkele keren per jaar kun je bij mij op schrijfweek komen. Tijdens deze schrijfweken help ik jou de sluizen van jouw creativiteit open te zetten, zodat jij dat gaat schrijven wat door je heen wil stromen. Het maakt niet uit wat het is of welke vorm het heeft. Ik zorg ervoor dat je aan het schrijven gaat, zodat je vanzelf jouw verhaal ontdekt en hoe dat tot expressie wil komen. Deze video is gemaakt in het Engels, maar de schrijfweken worden zowel in het Engels als in het Nederlands begeleid. Welkom, creatieve vrouw!

Deze video werd met veel liefde en professionaliteit gemaakt door Magdalena Smolarska.

Ik organiseer ook schrijfdagen voor vrouwen in België en Nederland.